Seppo Tammilehto

SEPPO TAMMILEHTO on Allstarsin keskushyökkääjä, joka rakentaa ja suunnittelee joukkueen taktiikan. Seppo järjestelee kaksituntisen musiikkitykityksen pala palalta. Häikäisevän kokemuksensa avulla Allstarsin ohjelmiston suuntaviivat ovat tietysti Sepin käsialaa.

Seppoa on sanottu viihdealan Raimo Helmiseksi. Mies ei pane vertausta pahakseen, vaikka onkin naapurileirin eli Tapparan kannattaja. Laulava lauluntekijä haluaa pitää lavalla hauskaa ja esitellä yleisölle niitä perinnetietoisia nostalgiabiisejä, joiden laulullisen tulkinnan hän parhaiten hallitsee. Seppo on maistanut menestystä jo nuorena. 70-luvun loppupuolella hän rummutti yhdessä maamme suosituimmassa rockyhtyeessä: ALWARI TUOHITORVI. Myöhemmin mies siirtyi soolouralle ja häneltä on ilmestynyt jo seitsemän soololevyä täynnä omaa sävellystuotantoa. Sepon kynästä onkin lähtenyt noin kolmesataa laulua, vajaalle sadalle maamme eturivin iskelmäartistille. Seppo on kirjoittanut kymmeniä radiohittejä, muutaman voittoisan tangosävellyksen ja pari musiikkirevyytä. Hän tekee epäsäännöllisen säännöllisesti paikallisradioille musiikkiohjelmasarjoja ja asustelee maineikkaan kulttuuripitäjän Kangasalan harjumaisemissa.

Kannattaa tulla keikoille ja seurata kuinka Sepi johtaa vähäeleisesti Allstars-kentällistä, tekemällä siitä ilta illan jälkeen voittavan joukkueen. Lisätietoja muusikon mittavasta urasta: http://www.seppotammilehto.net

 

© 2014 Petri Niemenmaa Antero Mertaranta www.anzamertaranta-allstars.com