Uutiset
   

Tunnelmia Salpausselän Kisojen after-ski keikasta 3.3.

Katso video täältä

 

Kokoonpano muutos

Allstarsin kokoonpanossa on tapahtunut pikku muutos. Kitaristi Jukka Harju siirtyi Yölintu-orkesterin kokoonpanoon. Allstars jatkaa kevään ja kesän 5-miehisellä kokoonpanolla: Anza rummut, Seppo Tammilehto kitara.laulu. Masi Luoma koskettimet, Pekka Haavisto basso ja Seppo Alajoki kitara.

 

Rumpali Mertaranta villitsi kansaa

Lue Iltalehden juttu tästä linkistä

 

Anza Mertaranta Allstarsin kesähitti jatkaa listoilla

Anza Allstarsin kesähitti SINISTÄ JA VIHREÄÄ on nyt ollut Radio Suomen soitetuimmat listalla 2 kk. Tänään sijoitukseksi on rankattu 26´s, vaikka syystuulet jo vihmovat !!

 

Radio Suomen soitetuimmat 30/2010

 

Anza Mertaranta Allstarsin kesäsinkku radioissa

Allstarsin kesäsinkku on lähtenyt soimaan hienosti radioaalloilla. Radio Suomen soitetuimmat listalle eka viikolla 19. 26.7. sijaluku on 18 ! SuomiPop ja Lomaradio ovat myös Sinistä ja Vihreää-biisin kannattajia, kuin myös monet paikallisradiot.

 

Seppo Tammilehto voitti Kuukauden Levyn

Pitkänlinjan laulaja-lauluntekijä Seppo Tammilehto on voittanut radioiden Kuukauden Levy –äänestyksen albumillaan Tuuleen kuiskattuja tarinoita. Kakkoseksi kisassa nousi Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty levyllään Tuhkaa jää. Pronssia äänestyksessä otti tanssiorkesteri Pekkaniskan Pojat.

Tuuleen kuiskattuja tarinoita on Tammilehdon yhdeksäs sooloalbumi, joka puhuttelee erityisesti aikuisikään ehtineitä kuulijoita. Voidaanko levyn lauluista päätellä jotain miehen omasta elämäntilanteesta, kun mukana ovat mm. sellaiset laulut kuin Rikas vaimo, auto ja mökki, Juo jos janottaa sekä Eronneet ja karanneet?

Ähtärissä syntynyt Seppo Tammilehto aloitti pop-uransa Alwari Tuohitorven rumpalina. Sittemmin hän on mm. voittanut Tangomarkkinoiden sävellyskilpailun. Uuden albumin singlelohkaisu Rautalanka tuli ja Rautavaara meni nousi kuluneella viikolla Radio Top 20 –listalle parhaana uutena tulokkaana.

Lähde: www.hitit.fi

 

Katso ja kuuntele Anza Mertaranta Allstarsin kesäsinkku!

 

Seppo Tammilehdon uusi levy on ilmestynyt

Tilaa Sepon uutuuslevy Tuuleen kuiskattuja tarinoita! Saat sen tarjouksena lähetyskuluineen hintaan 17,90 euroa! Tilauksen voit tehdä Sepon oman kotisivun tilauslomakkeella.

 

Anza Mertarannan haastatteluja

Katsele videohaastattelu täältä. Ota myös osaa kilpailuun!

Kuuntele radiohaastattelu täältä.

 

JYTÄÄ, POPPIA JA RAUTALANKAA levy kolmanneksi

Anza Mertaranta Allstarsin esikoisalbumi "Jytää, poppia ja rautalankaa" sijoittui kolmanneksi radioiden Kuukauden Levy -äänestyksessä.

http://www.hitit.fi/page.php?p=hitit&s=kklevy

 

HUOMENTA SUOMI 17.11. KLO 8.50

Anza Mertaranta ja Seppo Tammilehto ovat Mtv-3:n Huomenta Suomi-aamuohjelman vieraina ti. 17.11. Klo 08.50, juttelemassa uutukaisesta Allstars-levystä.

 

JYTÄÄ, POPPIA JA RAUTALANKAA -levyn bio

Lue JYTÄÄ, POPPIA JA RAUTALANKAA levyn bio täältä

 

ERIKOISTARJOUS LOKAKUU!

ANZA MERTARANTA Allstars-levy JYTÄÄ, POPPIA JA RAUTALANKAA julkaistaan 7.10. Levyn voi tilata heti ja se toimitetaan 5.10. alkaen.
Voit tilata levyn tilauslomakkeella
HUOM. ERIKOISTARJOUS VOIMASSA NIIN KAUAN KUIN PAITOJA RIITTÄÄ.

 

JYTÄÄ, POPPIA JA RAUTALANKAA

Allstarsin kesäkeikat olivat yhtä juhlaa ja meno melkoista. Miehet kiittävät kaikkia mukanaolleita.
Bändi valmistelee elokuun aikana loppuun albumin, joka julkaistaan Vuokatin Katinkullassa pe. 2.10. Asiasta myöhemmin lisää. Levyn nimi tulee olemaan: JYTÄÄ, POPPIA JA RAUTALANKAA !

 

SINKKU Radio Top-20 listalle

Anzan ja Allstarsin kesäsinkku Putti Putti on noussut viikolla 22 paikallisradioitten Radio Top-20 listalle. Sijaluku on 14. Ih ae ao eh!!

 

SINKKU RADIOASEMILLE

PUTTI  PUTTI
Tsscd-0901
 
Selostajalegenda Antero ”Anza” Mertarannan perustama Allstars , on ehkä maamme ainoa bilebändi, jonka musiikki pohjautuu ainoastaan 60- ja 70 - lukujen pop-iskelmähitteihin. Varsin omaperäiseen keikkakattaukseen on kaivettu esille mainitun ajan unohdetut helmet ja maukkaat menopalat.
 
Allstarsin välitön ja yleisöystävällinen esiintymistyyli on uponnut kuulijoihin pomminvarmasti ja orkesterin suosio  on noussut tasaisesti.

Yhtye keikkailee  tulevan kesän erittäin ahkerasti kokoonpanossa:
Antero Mertaranta rummut, Seppo Tammilehto laulu sekä  kitara,  Jami Tirkkonen laulu, Masi Luoma koskettimet, Pekka Haavisto basso ja  Seppo Alajoki tai  Kimmo Hermonen soolokitarat.
 
Syksyllä 2009 julkaistava albumi on rohkeasti rakennettu nostalginen kokonaisuus menneiden  vuosikymmenten sävelaarteistosta.

Bändin ensimmäinen sinkkulohkaisu  PUTTI PUTTI antaa tulevasta esimakua.
Se on entisen ammattinyrkkeilijän JAY EPAEN suurhitti vuodelta 1960.
Hawaijirytmissä keinuvan version avustajana on Tampereen lapsi- ja nuorisokuoro.
 
Vaikka bändin nimeä kantava perustaja ei ole vielä laulanut keikoilla, tarkkakorvaisimmat saattavat bongata selostajalegendan tutun sinivalkoisen äänen jo tämän singlelohkaisun raidoilta.

 

ALLSTARS KEIKKATAUOLLE

Allstars on keikkatauolla ja äänittää sen aikana uutta albumia. Keikkailu lisääntyy jälleen kun talvi taittuu kevääksi.

 

ANZA MERTARANTA ALLSTARS MTV3:SEN VIIHDEUUTISISSA

Anza Mertaranta Allstars MTV3:sen viihdeuutisissa. (heti Linda Lampeniuksen uutisen jälkeen)

http://viihde.mtv3.fi/videot/index.shtml/uusimmat/uutishuone/?2008/11/149280

 

SEPPO TAMMILEHDOLTA ILMESTYNYT UUSI LEVY

KÄSITTELE VAROEN on laulaja, lauluntekijä Seppo Tammilehdon seitsemäs sooloalbumi, joka sisältää pääosiltaan  miehen omaa sävellys- ja sanoitusmateriaalia.

Seppo Tammilehto on uusversioinut  monia klassikkohittejä .

Levytettäväksi on löydetty  70-luvun hieno Moody Blues -teos The Story In Your Eyes.
Se on saanut Sepon tekstittämänä nimen POUTAPILVEN POIKA, joka avaa vauhdikkaasti monipuolisen albumin.   

Levyllä kuullaan myös vierailijoita. Menneisyyden Vanki Freeman  duetoi Sepon kanssa  yhteistyönä syntyneen laulun TULEE JOS ON TULLAKSEEN.

Uuden version saa myös upea Elton John -hitti Your Song, jonka suomennoksen SINUN LAULUSI Seppo teki jo olleessaan rumpalina legendaarisessa Alwari Tuohitorvessa.

Hieman eri tyylajia edustaa tunnelmallinen MENNYT MENOJAAN, joka on tehty yhdessä TANGO UPDATE-bändin kanssa.

Viime aikoina Seppo Tammilehto on tehnyt tiivistä yhteistyötä  Beatlestribuuttibändi The URBAN CROW:n kanssa. Yhdessä he myös nousevat  maineikkaalle Liverpoolin CAVERN-clubin lavalle  kuluvan vuoden elokuun lopulla.JOKO LÄHDETÄÄN on  albumin päätösraita.

KÄSITTELE VAROEN- albumi  on jälleen  hieno näyte pitkän uran tehneeltä monipuoliselta musiikintekijältä.

 

ALLSTARSIN MYYNTI JA MARKKINOINTI SIIRTYNYT

Anza Mertaranta Allstarsin myynti ja markkinointi on siirtynyt päivänmäärällä 22.11. POLARARTISTIT OY:lle

 

A-LUOKAN BAILAUSTA -60 JA -70 LUVULTA!

Anzan bändin musiikki-iloittelu on yhtä juhlaa jolloin otetaan kaikki irti parhaista hiteistä -60 ja 70-luvulta.

Ammattilaisista koottu seitsemän karpaasin joukkue noudattaa kaksituntisessa musiikkitykityksessään Allstarsin kitaristin, "keskushyökkääjä" Sepi Tammilehdon rakentamaa taktiikkaa. Kun tulee aika villitä yleisöä "bädding"-tyylin iskelmärockilla, bailauksen aikakonetta ohjaa bändin toinen laulaja Jami Tirkkonen (Anza ei muuten ole onneksi se toinen...). Muut meininkiä pystyssä pitävät osaajat ovat kosketinvelho ja Syksyn Sävel-ikoni Masi Luoma, kitarataivaan seuraava kiintotähti Jouni Saario, bändin poljennon tuki ja turva Pekka Haavisto sekä nuori lahjakkuus Matti Hyyrynen. Pahnan pohjimmaisella eli Anzalla pysyvät rumpukapulat käsissä ja tempo hallussa ammattilaisen ottein. Ikivihreiden lomassa selostuksen kansallissankari, puhekone Anza pitää rumpujensa takana huolen, että kaikki lähtevät kotiin hyvällä tuulella!

Niin, kuka onkaan se varsinainen solisti? Tule keikoille tsekkaamaan!!

Otteita Allstarsin bailuboolista: SUURET SETELIT - KANSAS CITY - PAHA OOT - LONG TRAIN RUNNING - JA ROKKI SOI - WHAT I SAY - HARVA MEISTÄ ON RAUTAA - BACK IN THE U.S.S.R. - LONG TALL SALLY - FIILATEN JA HÖYLÄTEN - URJALAN TAIKAYÖ - TÄÄ RAKKAUDELTA NÄYTTÄÄ HITTO VIE - CAN´T TAKE MY EYES OF YOU - TRAVELLIN BAND - SUNNY AFTERNOON - ONLY YOU - KAIPAAN SUA - STOP THE MUSIC - ROUTE-66 - I SAW HER STANDING THERE - YYTERIN TWIST - KUN TYTTÖJÄ KATSELEN - YELLOW RIVER

 

MASI LUOMA 50 VUOTTA

Muusikko Martti ”Masi” Luoma täyttää lauantaina 50 vuotta. Sydämelliset onnittelut! Mikko Alatalon aisaparina suuren yleisön tietoisuuteen 80-luvulla tullut Luoma on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri, mutta koulutusta vastaavat työt Tampereen yliopistolla jäivät jo 80-luvun lopulla. Luomalla on taskussaan myös kansainvälisen hiihdon opettajan pätevyys. Nykyisin Masi Luoma pyörittää omaa Beeduuri-studiotaan ja käy erilaisilla soittokeikoille. Yksi hänen vakipesteistään on Anza Mertaranta All Stars. Hänet nähdään myös Werner Bros –yhtyeen keikoilla. Lue lisää: www.hitit.fi (18.8.2006)

 

JAMI & REGENTS TEKI KUUKAUDEN LEVYN

Jami & Regentsin albumi on harvinaisen kuluttajaystävällinen. Se sisältää peräti 21 kappaletta, joista suurin osa on covereita. Uusia kappaleita on tehnyt muun muassa Seppo Tammilehto, joka on Tirkkosen bändikaveri Anza Mertaranta All Stars –yhtyeessä. Antero Mertaranta soittaa bändissä rumpuja. Lue lisää: www.hitit.fi

 

ALLSTARS Back to 60's tapahtumassa / Ohjelmasarja alkaa

Vuokatin Katinkullan Back to 60´s -tapahtumassa Sotkamossa 7.10. on bändin vierailevana solistina KARI KUUVA. Kari käynnistää samalla ohjelmasarjan, jonka ideana on,että bändi tekee yhteisesiintymisiä maamme rock/iskelmälegendojen kanssa.

 

ALLSTARS -sinkku jaettu radioille

Allstarsien esikoissinkku NOPEA RAKASTUMAAN on nyt jaettu radioasemille. Se on Seppo Tammilehdon säveltämä ralli, jonka hauska teksti kertoo kaverista joka on aikamoinen tumpelo käytännön asioissa, mutta yhdessä jutussa erinomainen. Hän on Nopea rakastumaan. Sinkku ennakoi vuoden lopulla julkaistavaa pitkäsoittoa.

BÄNDIN KITARANSOITTAJISTA: Runsaiden kyselyisen vuoksi, bändin kitaristeista, selvitetään seuraavaa. Allstarsin kitaristina toimii JOUNI SAARIO. Matti Hyyrynen on Jounin varamies. Sensijaan seinäjulisteissa mukana oleva Seppo Alajoki, ei kuulu bändin kokoonpanoon.

 

Antero Mertarannan rumpukäsi käy -ja kovaa

Antero Mertaranta asettaa oikean jalkansa bassaripedaalille ja lyö kapuloillaan tahtia. Hetken päästä symbaalit helisevät ja rumpukalvot pärisevät. Mertarannan kokoaman ykkösvitjan, Anza Mertaranta Allstarsin ja Seppo Tammilehdon Punainen kitara -yhtyeen treenit alkavat. Näissä peleissä oma pää soi ja vaikka korvia huumaava melu tekeekin kipeää, ei haittaa!

- Kyllä Antero tahdissa pysyy. Tarkasti se soittaa, huikkaa yhtyeen kitaristi-laulaja Seppo Tammilehto.

Niin, ja miksei pysyisi. Mertaranta on harrastanut musiikkia koko elämänsä. Rumpujen paukuttelu alkoi jo murrosikäisenä ja suun soittamisen lisäksi mies on näppäillyt kitaraa ja koskettimia. Koulutukseltaan Mertaranta sattuu olemaan musiikkiin erikoistunut luokanopettaja.

- Teini-iässä se pianon pimputtelu loppui ja rummut astuivat kuvaan. Remu Aaltonen teki suuren vaikutuksen. Siihen aikaan piti olla rock'n'rollia, Mertaranta muistelee.

Lähde: Iltasanomat 23.3.2006

 

Mertaranta keikoille rumpalina

Selostaja Antero "Anza" Mertaranta lähtee 50-vuotisjuhliensa kunniaksi
keikoille rumpalina. Verbaaliakrobaatin musiikillisista kyvyistä voi
ottaa selvää parinkymmenen keikan aikana esimerkiksi hiihtokeskuksissa.

Mertaranta kaasuttaa kiertueelle ammattimuusikoiden kera. Pumppu kantaa
nimeä Anza Mertaranta Allstars ja Seppo Tammilehdon Punainen kitara.
Ohjelmistossa on melodisen 60-luvun tunnettuja hittejä sekä
tarvittaessa vaikka paritansseja.

Ohjelmamyyjän mukaan moottoriturpa aikoo pitää keikoillaankin kovaa
meteliä. - Kädet heiluvat ja suu liikkuu, lupailee Esa Nummela.

© STT
01.03.2006 14:58

 

 

 

© 2014 Petri Niemenmaa Antero Mertaranta www.anzamertaranta-allstars.com